HOME

valorile noastre

De ce ne-am infiintat?

BRG doreste sa ofere tinerilor din Romania un punct de plecare spre un viitor mai bun, o cariera mai buna, o viata mai buna. Programele noastre sunt experiente de viata pentru tine, iti imbunatatesc experienta profesionala, te ajuta sa iti creezi o retea de prieteni in toata lumea si iti ofera o sursa de venit consistenta.

Ce facem pentru tine?

Pentru fiecare dintre voi dorim sa deschidem o usa spre ceva nou, diferit de ceea ce ai facut pana acum, sa te ajutam sa experimentezi noi culturi si sa inveti tot ce e mai bun din fiecare pentru ca atunci cand revii in tara experienta ta internationala sa fie un pas inainte.

Cum?

La noi calitatea e mai presus decat cantitatea. Nu pretindem sa fim cei mai mari, pretindem sa fim cei mai seriosi, deschisi, transparenti si dedicati clientilor BRG. Dorim sa iti oferim informatii corecte pe care tu sa le folosesti la maxim pentru succesul tau personal. Echipa noastra va investi timp in tine, pentru ca tu, clientul nostru, sa constientizezi ce presupune fiecare program, care ti se potriveste mai bine si unde poti intampina eventuale dificultati. Nu este nici un covor rosu in vestul granitei si totusi... de ce au un nivel de trai mai ridicat? Ce te retine sa decoperi? Ce te opreste sa incerci ceva mai bun?

clientii nostri

experienta lor

alege un program


angajatori