HOME

termeni si conditii

Informatia inclusa in acest site este adresata exclusiv potentialilor clienti BRG sau parteneri BRG. Informatia cuprinsa in acest site este rezultatul unei munci de echipa si este interzisa copierea unei parti sau in intregime a textelor, mesajelor, sintagmelor, formularelor si structurilor utilizate, sub protectia dreptului de autor. Cadrul legislativ (nelimitativ)

• Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturi conexe
• Legea nr.285/ 23.06.2004
• Ordonanta de Urgenta nr 123/1.09.2005
• Cadru international: WIPO Copyright Treaty – 1996; Digital Millennium Copyright Act (DMCA) 1998; Directive 2001/29/EC of 22 May 2001 on the harmonisation of certain aspects of copyright and related rights in the information society; Trade-Related Aspect of Intellectual Property Rights (TRIPs) - 1994 Utilizarea formularelor de inscriere on-line este adresata persoanelor care au luat la cunostinta conditiile de functionare a programelor si serviciile oferite de BRG.

Completarea si trimiterea formularului de inscriere on-line nu implica nici un fel de raspundere contractuala din partea BRG sau a partenerilor sai. Inscrierea efectiva in programele promovate de BRG se considera a fi momentul semnarii contractului de mediere sau a oricarei alte forme de contract intre BRG si clientul sau potential. BRG isi rezerva dreptul de a selecta dintre formularele de inscriere on-line acele formulare care corespund conditiilor de functionare.

BRG isi rezerva dreptul de a respinge formulare de inscriere on-line si de a nu da curs formularelor care nu corespund informativ.

Este interzisa utilizarea formularelor de inscriere sau contact on-line pentru alte scopuri decat cel pentru care au fost concepute, este interzis includerea in aceste formulare a unor expresii obscene, jignitoare, cuvinte necuvioase, informatii fictive.

Persoanele care cauta informatii, dar nu sunt clienti cu contracte semnate pot primi informatii telefonice doar prin numarul special cu suprataxa. Persoanele cu care exista un contract de servicii semnat si activ pot primi informatii telefonice la numerele interne primite la inscriere.

Contactele online si email-urile trimise de pe site sunt cu titlu gratuit.

clientii nostri

experienta lor

alege un program


angajatori