HOME

despre noi

BRG History And Values

BRG s-a nascut din instictul tau de a cuceri lumea... de a invata alaturi de cei mai buni. Compania a fost fondata in Iunie 2005, de o echipa tanara care a inteles ca piata din Romania de selectie si plasare a fortei de munca avea nevoie de un stil nou, adaptat cerintelor clientilor. Ca si echipa, conducerea BRG a participat direct in: programul Camp USA in 1998, Summer Work and Travel si Career Training in 1999, H2B in 2003.

Experienta de 3 ani in domeniul administrativ acumulata in cadrul unor companii romanesti si americane de renume coroborata cu 8 ani de experienta in selectia si plasarea fortei de munca pun o amprenta puternica asupra politicii noastre vizavi de client si de preturi.

Valorile noastre: Noua ne pasa, iar prioritatea noastra numarul unu este siguranta! Experienta noastra o impartasim cu tine, timpul nostru este la dispozitia ta pentru ca la noi calitatea conteaza, nu cantitatea!

Ramona Crisan

Owner Absolventa Stiinte Economice, specializarea Finante-Banci

Master in Managementul Administratiei, Societatilor Comerciale si Bancare

Experienta 11 ani in domeniul administrativ, companii nationale si internationale in USA si Romania

Cuvant din partea Ramonei: "Succesul nostru se bazeaza pe respectul vizavi de nevoile clientului si de politicile partenerilor externi. Ne-am propus sa fim transparenti si flexibili, sa aratam ca ne pasa de clientii nostri si de ceea ce facem si credem ca am reusit. Daca am promis unui client un loc de munca in Chicago, i l-am oferit, daca am oferit un loc de munca la 7.50usd/ ora cu cazare si masa inclusa, a fost un job real, daca am facut publica lista locurilor de munca vacante, atunci poti cu incredere sa alegi pentru ca sunt ceea ce vezi. Speram ca vom putea oferi in continuare ceva diferit pietei Romanesti, speram ca vom putea in continuare sa demonstram ca se pot oferi servicii de calitate si in Romania"

Chisu Lia Valentina

General Manager

  Cuvant din partea lui Vali: "Am intrat in echipa BRG de curand (2011) si am facut acest lucru pentru ca mi-a placut felul in care sunt tratati clientii, rabdarea si dedicarea cu care se pregateste plecarea lor, informarea si consilierea primita de catre acestia la fiecare pas. Am ales sa fac parte dintr-o echipa de profesionisti, care lucreaza la standarde internationale si care colaboreaza cu parteneri de incredere in scopul multumirii clientului. Am invatat ca fiecare client este diferit, dar toti sunt importanti, iar satisfactia cea mai mare este atunci cand poti raspunde nevoilor si cerintelor diferite pe care le are fiecare client, iar clientii sunt multumiti de serviciile oferite. Daca esti unul dintre clientii nostri, cu siguranta intelegi despre ce vorbesc, iar daca nu esti inca clientul nostru, cu siguranta te putem ajuta sa ai o experienta in afara Romaniei de care sa fi incantat."

Angajati anteriori:

 Catanas Sanda

General Manager

 Cuvant din partea Sandei: "E minunat sa ajuti pe cineva sa-si urmeze un vis, pasiunea pentru ceea ce face sau pur si simplu sa le oferi un impuls si sprijin pentru un drum mai bun, pentru schimbare sau regasire, pentru viitorul lor. Nu am cuvinte pentru entuziasmul si agitatia lor inainte de plecare J... Iar  satisfactia vine cand iti scriu ca unui prieten drag si iti impartasesc din experienta si schimbarile prin care trece... Frumos, complicat si iar frumos lucrul cu oamenii!"

 

2011 aduce o noua firma BRG dedicata simplificarii procedurilor in interesul clientului. "Copilul" Au Pair & Training doreste sa aduca ceva nou pe piata din Romania prin management diferit, politica de promovare si de client diferita. 

2012 a fost un an pentru programele de studiu si cariera NVQ in UK, nivele de calificare 2.

2013 aduce noi experiente pentru Romanii care doresc sa ofere servicii ca si carer in UK. Programul a fost un succes in 2013 si suntem convinsi ca va fi un succes in 2014.

2014 aduce multe noutati la BRG: noi programe pe UK, noi oportunitati, mother help, work experience in hospitality coroborat cu cursuri gratuite de limba Engleza. 

Incepand cu ianuarie 2014, BRG a decis sa sprijine asociatia Autism Transilvania prin donatii lunare. Mai multe detalii pe  http://www.autismtransilvania.ro/contact.html

 

Partenerii BRG: http://www.brgwork.ro/blog/our-partners/

clientii nostri

experienta lor

alege un program


angajatori